Phases of Thought

Phases of Thought
Phases of Thought

2 Eylül 2010 Perşembe

RAY!

Müzik bir dindir. Kitleleri arkasından sürükler. Kişisel görüşüm dünyadaki refahın, barışın ve huzurun müzik sayesinden sağlanacak olması. “Music delivers everything” sloganı tabiriyle caizdir. Müzik üstlendiği herşeyi kitlelere taşır. Büyük bir kültür aktarıcısıdır. No one knows about Persian cats- kimsenin iran kedileri hakkında bi s.kim bildiği yok- isimli film bu felsefeyi izler. İran totalitarizmine indi-rock müziğiyle başkaldıran bir avuç insanı anlatır. Ama bugünkü konumuz bahsettiklerimden çok daha önemli!

Müzik bir dinse, serdar ortaç perygamberdir! Bu slogan yukarıda aktardığım slogandan daha güçlüdür. Kelimelerinden harflerine kadar hiçbir hata içermez. Konserleri gözlemlediyseniz siz de bana hak vereceksiniz. Konser alanını ve locaları dolduranların süründüğü kokular misk-i amber olarak gök kubbeyi doldurur. Taktıkları takılardan yükselen sesler ise uhrevi bir ortam oluşturur. Konser alanı bir mabedtir ve müridler konser sonrası ibadetlerini gerçekleştirmenin verdiği huzurla evlerine dönerler. Müridlerden kazanılan paralarla serdar her senenin haziran ayında dini yaymaya devam eder. Şarkılar sübliminal dimağımıza nüfus eden gizli anlamlar içerir:

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım
Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım
Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem
Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem
Acılarım heveste güneş açar aheste bir kapalı kafesteyim
Topu topu bi deste ara sıra bi besle iki nota bir besteyim
Seni çöpe atacağım poşete yazık
Bi sigara yakacağım ateşe yazık

Her sistem kendini çökerttiği gibi bu inanç sistemi de çökmekte ve daha güçlü yapılar ortaya çıkmaktadır. Müzik piyasasını yakından takip eden biri olarak bizi kurtaracak mesihi ilan ediyorum. RAY RAY KASIM! İlgilenenler bu ışık saçan ismi çeşitli motorlarda aratabilir. Oluşturduğu düşünce sistemi o kadar yoğundur ki, benim gibi güçlü ve parlak bir zihin bile halen içeriğini çözememiştir:

Ray salimalifiko
Ray malifalitiko
Ray ray ray ray
Samamama mamama
Loy loy loy loy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder